Yeni "Tarlalar" ve "Mahsuller" uygulamaları artık myGRIMME son müşteri portalı kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

myGRIMME portalında yeni uygulamalar

Yeni "Tarlalar" ve "Mahsuller" uygulamaları artık myGRIMME son müşteri portalı kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

Veröffentlicht am 23. August 2024 - von Christina Klöcker

Yeni "Tarlalar" ve "Mahsuller" uygulamaları artık myGRIMME son müşteri portalı kullanıcıları tarafından kullanılabilir. GRIMME müşterileri için ücretsiz olan myGRIMME portalı 2017 yılında hayata geçirilmiştir.

 

"Tarlalar" uygulaması

Beispielbild_Fields_©GRIMME.webp

"Tarlalar" ile GRIMME, kullanıcının ekim veya hasat gibi tamamlanmış tarla çalışmalarını ayrıntılı olarak analiz etmesini sağlayan yeni bir dijital araç yarattı. Makine verileri coğrafi olarak referanslandırılır ve belgelenir, böylece müşteri çeşitler, uygulama miktarları, kap yerleşimleri, ekim derinliği ve verim hakkında kesin bir genel bakışa sahip olur. Bu işlevsellik, daha etkili planlama ve yönetim optimizasyonunu destekler.

Legeabstand_©GRIMME.webp

Resim: Örneğin, ortalama ekim mesafesini görselleştirmek için renk kodlaması kullanılabilir. (©GRIMME)

 

Kullanıcılar myGRIMME'de alan sınırlarını manuel olarak çizebilir veya doğrudan diğer mevcut sistemlerden içe aktarabilir. Bir alan daha sonra myGRIMME'de bir işe ("görev") bağlanırsa, tarla çalışması tamamlandıktan sonra makine mevcut makine verilerini otomatik olarak alana atar.

Feld einzeichnen_©GRIMME.webp

Resim: Bir tarla alanını çalışma başladıktan sonra veya çalışma zaten tamamlanmışsa işaretlemek mümkündür. Tamamlanan çalışma doğrudan bu tarla alanıyla bağlantılıdır. (©GRIMME)

 

"Mahsuller" uygulaması

Beispielbild_Crops_©GRIMME.webp

GRIMME ayrıca yeni "Mahsuller" uygulamasını da tanıtıyor. Bu, patates, pancar ve sebze gibi farklı ürünlerin myGRIMME'de oluşturulmasına ve portalda renklerle kodlanmasına olanak tanır. Bu, kullanıcıya hızlı ve düzenli bir genel bakış sağlar. Ürünleri çeşitlere ayırmak da mümkündür. Bunlar terminal üzerinden gerçek zamanlı olarak görüntülenebilir ve seçilebilir.

Ürün çeşitleri daha sonra ilgili makine verileriyle coğrafi olarak ilişkilendirilebilir ve "Görevler" ve "Tarlalar" içinde görselleştirilebilir. Çeşit değişikliği renkle ayrılır ve örneğin hasat sırasında çeşitlerin karışmasını önlemeye yardımcı olabilir.

GSC-Box_©GRIMME.webp

Resim: Bu uygulamaları kullanmak için ön koşullar, kayıtlı ve etkinleştirilmiş bir GSC kutusu ve etkin bir myGRIMME hesabı olan GRIMME makineleridir. (©GRIMME)


Du möchtest keine Neuigkeiten mehr verpassen? Bleibe immer mit uns in Verbindung.

Melde Dich für unseren Newsletter an und bekomme die Neuigkeiten von GRIMME aus erster Hand.

Deine Email Adresse