Brugerne har nu adgang til de nye applikationer ,,Fields‘‘ og ,,Crops‘‘ på slutkundeportalen myGRIMME.

Nye applikationer i myGRIMME-portalen

Brugerne har nu adgang til de nye applikationer ,,Fields‘‘ og ,,Crops‘‘ på slutkundeportalen myGRIMME.

Offentliggjort den 23. august 2024 - af Christina Klöcker

Brugerne har nu adgang til de nye applikationer ,,Fields‘‘ og ,,Crops‘‘ på slutkundeportalen myGRIMME. Portalen myGRIMME, som er gratis for GRIMME-kunder, blev lanceret i 2017.

 

"Fields" applikationen

Beispielbild_Crops_©GRIMME.webp

Med "Fields" har GRIMME skabt et nyt digitalt værktøj, der gør det muligt for brugeren at analysere det udførte markarbejde, f.eks. plantning eller høst, i detaljer. Maskindata georefereres og dokumenteres, så kunden har et præcist overblik over sorter, udbringningsmængder, kopbelægning, plantedybde og udbytte. Denne funktionalitet understøtter en mere effektiv planlægning og styring.

Legeabstand_©GRIMME.webp

Billede: Mærkning med farver kan f.eks. bruges til at visualisere den gennemsnitlige læggeafstand. (©GRIMME)

 

Brugerne kan indtegne markgrænser i myGRIMME manuelt eller importere dem direkte fra andre eksisterende systemer. Hvis et område derefter knyttes til et job ("Task") i myGRIMME, tilknytter maskinen automatisk de tilgængelige maskindata til området, når markarbejdet er afsluttet.

Feld einzeichnen_©GRIMME.webp

Billede: Når arbejdet er påbegyndt, eller hvis det allerede er afsluttet, er det muligt at indtegne et markområde. Det færdige arbejde er direkte knyttet til dette markområde. (©GRIMME)

„Crops“ applikationen

Beispielbild_Crops_©GRIMME.webp

GRIMME præsenterer også den nye "Crops"-applikation. Det gør det muligt at oprette forskellige afgrøder som kartofler, rødbeder og grøntsager i myGRIMME og give dem en farvekode i portalen. Det giver brugeren et hurtigt og organiseret overblik. Det er også muligt at opdele afgrøderne i sorter. Disse kan vises og vælges i realtid ved hjælp af terminalen.

Sorterne kan så tilknyttes de respektive maskindata georefereret og visualiseres i "Jobs" og "Fields". Et sortskifte markeres med farve og hjælper med at forhindre sammenblanding af sorterne, f.eks. under høsten.

GSC-Box_©GRIMME.webp

Billede: Forudsætningerne for at bruge disse programmer er GRIMME-maskiner med en registreret og aktiveret GSC-boks og en aktiv myGRIMME-konto. (©GRIMME)