Resim: Tüm modeller için mevcut olan yeni aydınlatma açıkça görülebilir. (©GRIMME)

BF serisi yatak biçimlendiriciler için yükseltme

GRIMME, 1, 2 veya 3 yataklı sistemler için revize edilmiş BF ve BFL serisi yatak biçimlendiricileri sunar.

Veröffentlicht am 23. August 2024 - von Christina Klöcker

GRIMME, 1, 2 veya 3 yataklı sistemler için revize edilmiş BF ve BFL serisi yatak biçimlendiricileri sunar. Ana çerçeve, toprak işleme için artan gereksinimleri karşılamak üzere kapsamlı bir şekilde yeniden tasarlanmıştır. Buna ek olarak, yeni geliştirilen hidrolik taş koruması tüm modellere entegre edilmiştir. Yeni BF 400 ile birlikte BF ve BFL serileri artık üç modelden oluşacak ve 2025 yılının başından itibaren satışa sunulacaktır.

 

Daha güçlü ana çerçeve tasarımı

Yatak biçimlendiriciler, özellikle taşlı ve ağır topraklarda aşırı kuvvetlere maruz kalır. Bu nedenle ana şasinin et kalınlıkları artırılmış ve pulluk gövdeleri ile ana şasi arasındaki bağlantı noktaları güçlendirilmiştir. Bu aynı zamanda, artık standart kaldırma kolu kategorileri Cat. 3 ve Cat. 4 ile de uyumlu olan yeni bir üç noktalı bağlantı ile sonuçlanır. Bu, daha büyük traktörlerin kullanılmasını sağlar.

BFL 400 (01)_©GRIMME.webp

Resim: Tüm modeller için mevcut olan yeni aydınlatma açıkça görülebilir. (©GRIMME)

 

Yeni hidrolik taş koruması PRO 

Hidrolik taş korumasına ek olarak artık hidrolik taş koruması PRO da mevcuttur. Kesme cıvatası yerine bir hidrolik silindir takılmıştır. Bu, pulluk gövdesinin yabancı bir cisimle temas etmesi durumunda daha da yukarı doğru sapmasını sağlar. Diğer bir avantaj ise, taş koruması tetiklendikten sonra sürücünün artık müdahale etmesine gerek kalmaması ve pulluk gövdesinin otomatik olarak çalışma konumuna geri dönmesidir.

Hydraulische Steinsicherung PRO_©GRIMME.webp

Resim: İkinci hidrolik silindir sayesinde kesme cıvatasının değiştirilmesi artık gerekli değildir. (©GRIMME)

 

"Ağır Hizmet" paketi ve yeni zemin kılavuz plakaları

BFL serisi pulluk gövdeleri için yeni PRO taş koruyucu ile birlikte bir "Ağır Hizmet" paketi sunulmaktadır. Bu paket yan paneller ve ana gövde için takviyeler içerir. Bu, taşlı koşullarda bile daha fazla stabilite sağlar, böylece yatak kanadı yana doğru bastırılır ve hafifçe yeniden sağlamlaştırılır.

BF serisi pulluk gövdeleri için özellikle orta ve ağır koşullar için tasarlanmış yeni zemin kılavuz plakaları geliştirilmiştir. Bu zemin kılavuz plakaları pulluk gövdesinin en üst kısmına takılır. Bu, toprağın düşmesini önler ve aynı zamanda sabit bir yatak oluşturur.


Du möchtest keine Neuigkeiten mehr verpassen? Bleibe immer mit uns in Verbindung.

Melde Dich für unseren Newsletter an und bekomme die Neuigkeiten von GRIMME aus erster Hand.

Deine Email Adresse